Na jaren méér dan welkom te zijn geweest op het hoofdkantoor van de NS, hebben we besloten een andere weg in te gaan. We kregen steeds vaker de vraag van Scouting groepen of ze het Vredeslicht eerder in ontvangst konden nemen. Aan dit veelvuldig gedane verzoek gaan we gehoor geven.

Op zondag 15 december, na terugkomst uit Wenen zullen we het Vredeslicht op Scoutingkampeerterrein St. Walrick tijdens een korte, informele bijeenkomst doorgeven aan (hopelijk) 12 Vredeslicht ambassadeurs, elke ambassadeur vertegenwoordigd één van de 12 provinciën van Nederland. Deze ambassadeurs zullen het Vredeslicht meenemen de provincie in. Op zondag 15 december om 16.00 uur zal het Vredeslicht landelijk, maar via provinciale manifestaties, verder verspreid worden. Zo kan elke Scouting vereniging in Nederland het Vredeslicht, ruim voor kerst, in ontvangst nemen in zijn eigen provincie.

DSC08151

De manifestaties zijn op zondag 15 december om 16:00 uur.
Voor de locaties in het land kun je kijken op de pagina Locaties manifestaties.

Ambassadeurs gezocht!
We zijn nog hard op zoek naar ambassadeurs voor de provincies Drenthe en Groningen! Lijkt je dit leuk én heb je zin om je in te zetten voor het Vredeslicht op provinciaal niveau? Mail dan snel naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

kandelaar013