November 2017

"Deelnemerskosten manifestatie Utrecht"

Zoals jullie wellicht weten hebben wij al jarenlang een fijne sponsor in de vorm van de NS. Voor 2018 is het echter nog niet geheel zeker of we dan weer gebruik kunnen maken van het trefpunt. Waar we jarenlang de actie geheel gratis hebben kunnen aanbieden zal dat in de toekomst steeds lastiger worden.

Om in lengte van jaren een mooi programma aan te kunnen bieden op een goed georganiseerde en verantwoorde manier hebben wij ons geprofessionaliseerd door ons in te schrijven, en verder te opereren, als stichting.

Door deze grote en nodige stappen gaan logischerwijs ook onze uitgaven omhoog.
Dit alles tezamen heeft ons moeten besluiten om een kleine bijdrage te vragen voor onze manifestatie in Utrecht.

Voor slechts 5 euro per deelnemer kunnen wij de komende jaren met succes onze manifestatie doorzetten. Inclusief treinkaartjes, entreetickets, een leuk programma, iets te drinken en wat lekkers.

Wij zijn volop in de voorbereiding op een mooi programma en beloven jullie wederom een warme manifestatie.
Dank voor jullie begrip en tot ziens op 23 december.

Juli 2017

Zoals de meeste van jullie gezien hebben is onze eerste nieuwsbrief inmiddels verschenen, graag delen we op deze plaats de informatie nogmaals met julie.

Hoewel de inschrijving nog niet open is kunnen we jullie al wel vertellen dat we ook dit jaar met een touringcar naar Wenen willen reizen om daar het Vredeslicht op te halen.
We vertekken dit jaar op donderdag 14 december en zijn op zondag 17 december in de loop van de ochtend weer terug in Venray (Limburg).

Wie gaat er met ons mee?

De kosten voor de reis bedragen € 177,50 p.p. We hebben er voor gekozen om geen verschil te maken in kader- en jeugdleden. Dit omdat de kosten voor een jeugdlid net zo hoog zijn als voor een volwassen deelnemer; een jeugdlid zit ook lekker op een stoel in de bus, maakt gebruik van het zelfde metro kaartje, slaapt in het zelfde bed (zonder jeugdtarief) en eet dezelfde maaltijden. Hierdoor komen we al een aantal jaren niet uit de kosten waardoor we nu besloten hebben om 1 prijs te hanteren. We hopen op jullie begrip.

Dit bedrag is inclusief busreis, overnachting in Wenen, Metro-ticket en de warme maaltijden 's avonds (exclusief drankjes). Overige kosten zijn uiteraard voor eigen rekening.

   

Meld je vast aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

We zorgen en er dan voor dat je direct een mail van ons ontvangt zodra de inschrijving in Sol open is.

Juni 2017

Hier zullen we proberen jullie zoveel mogelijk te informeren over het nieuws wat we hebben.

Zoals we al hebben aangegeven zijn we 30 mei jl. bij elkaar gekomen om aan de slag te gaan met: Het Vredeslicht 2017!


Nu vragen jullie je vast af: waarom kunnen we ons dan nog niet inschrijven voor de reis naar Wenen?
Uiteraard delen we die reden graag met jullie. Het Vredeslicht Nederland is de afgelopen jaren enorm gegroeid, daarom hebben we er voor gekozen een en ander officieel vorm te gaan geven en verder te gaan als een stichting. Dit brengt natuurlijk best wat werk met zich mee, waar we op dit moment druk mee doende zijn.
Zodra dit allemaal geregeld is zullen we de inschrijving voor de reis naar Wenen open stellen. We zullen dit dan uiteraard zo snel mogelijk bekend maken via onze site en social media.

Wordt vervolgd................................................-